Over ons

Motor Trading Valkenswaard, opgericht op 02-01-2008, is een jong bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in de in- en verkoop van gebruikte motorfietsen en motoronderdelen.

Tot 18-06-2010 beter bekend onder de naam Motor-Bram, maar sinds dat we over een bedrijfsruimte beschikken hebben we onze naam veranderd in Motor Trading Valkenswaard.

Niet alleen de naam is veranderd, want ons specialisme heeft zich ook uitgebreid. Voorheen hielden wij ons immers alleen bezig met de in- en verkoop van motoronderdelen,  nu ook met de in- en verkoop van motorfietsen. Dit alles natuurlijk om u als klant beter van dienst te kunnen zijn!

In onze nieuwe bedrijfsruimte hebben wij altijd diverse motorfietsen in onze handelsvoorraad. Ook beschikken we over een magazijnruimte voor de motoronderdelen. Om u en ook andere klanten te informeren over ons aanbod, proberen we altijd ons aanbod op onze site zo actueel mogelijk te houden. Maar omdat  bij veel mensen onze site niet bekend is adverteren wij ook op diverse verkoopsite’s, o.a. Marktplaats.nl en Tweedehands.nl

Indien u liever wilt langskomen om ons aanbod te bezichtigen, of u heeft interesse in een specifieke motorfiets of motoronderdeel dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wilt u uw motor verkopen of inruilen op een van onze motorfietsen dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. U bent altijd welkom voor informatie en bezichtigingen, onder het genot van een kop koffie!

  • U kunt het nieuwe vestigingsadres zien onder het kopje Contact.
  • U bent altijd welkom voor informatie en bezichtigingen, onder het genot van een kop koffie!
  • Het is echter aan te raden om even te bellen voor een afspraak, want wij zijn enkel geopend op afspraak.

Een afspraak maken is zo geregeld, er is bij ons veel mogelijk, dus wij hopen dat u hiervoor niet zult afhaken.

Tot ziens bij ons!

Motor Trading Valkenswaard

KvK nr: 78701155

BTW nr: NL861499979B01