Privacyverklaring

Privacyverklaring

Wij zijn ons ervan bewust dat u vertrouwen stelt in ons middels het gebruik van onze website. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren.
Dit privacybeleid is van toepassing op de online diensten van Motor Trading Valkenswaard.
Tevens willen wij u erop attenderen dat Motor Trading Valkenswaard niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere websites en bronnen.
Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. Motor Trading Valkenswaard respecteert de privacy van alle gebruikers van de website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u aan ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Bedrijfsgegevens

Handelsonderneming
Motor Trading Valkenswaard

Vestigings- en bezichtigingsadres Correspondentieadres
Motor Trading Valkenswaard Motor Trading Valkenswaard
Brakenstraat 46 Laarstraat 9
5555 CL VALKENSWAARD 5582 HL WAALRE

Kamer van Koophandel
Eindhoven

KvK nr:  17216878 0000
BTW nr: NL042880646.B01

+31 (0)85-0606360
info@motortradingvalkenswaard.nl

Voor meer contact informatie zie de pagina Contact info

Gebruik van onze website
Onze website bevat algemene bedrijfsinformatie, een webwinkel, links naar derden websites en een contactformulier.
Wanneer u ons contactformulier gebruikt vragen wij u om uw persoonsgegevens op te geven via een formulier op de webpagina. Deze gegevens zullen worden opgeslagen op onze beveiligde webserver. Wij gebruiken uw emailadres om een antwoord te kunnen geven op uw vraag.
Dit zal niet gebruikt worden voor nieuwsbrieven of andere ongevraagde correspondentie.
Wenst u liever geen gebruik te maken van invoer formulieren? Dan kunt u ook direct contact met ons opnemen via onze contact info, bijvoorbeeld per email of per telefoon.

Cookies
Voor een volledige werking van de website plaatsen wij cookies op uw computer. Tevens worden er cookies geplaatst voor het bijhouden van bezoekersstatistieken binnen Google Analytics.

Gebruik van onze webwinkel
U kunt onze webwinkel eenmalig gebruiken als ‘gast’ of een account aanmaken als ‘terugkerende klant’.
Bij beide zal om persoonsgegevens worden gevraagd, echter zal bij het aanmaken van een account ook een gebruikersnaam en wachtwoord worden ingevoerd.

Wat heeft een account hoofdzakelijk voor u als voordeel?
– Eenmalige invoer van persoonsgegevens
– Het inzien van bestellingen
– Het inzien van bestel- en verzendstatus
– Het opvragen van facturen

Het aanmaken van een account is niet verplicht!

U kunt ook een eenmalige bestelling als zijnde ‘gast’ doorvoeren. Hierbij zullen ook persoonsgegevens worden ingevoerd. Het verschil is dat deze gegevens eenmalig worden gebruikt en bij een eventuele volgende bestelling niet opnieuw op te roepen zijn en weer opnieuw ingevoerd moeten worden.

Via bovenstaande wegen vragen wij u om uw persoonsgegevens te verstrekken.
Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren, om de bestelling in gang te kunnen zetten en om deze te kunnen verzenden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van Motor Trading Valkenswaard of die van een hosting- of derden partij.
Wij zullen de gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken en derhalve altijd vertrouwelijk behandelen.

Bewaartermijn
Uw persoonsgegevens worden onder andere vermeld op de factuur.
Omdat een factuur een financieel document is stelt de Belastingdienst dat deze gegevens 7 jaar bewaard moeten worden. Na afloop van deze periode zullen de gegevens worden verwijderd.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Dit omdat we de routing moeten kunnen volgen, mede voor bijvoorbeeld serviceverlening, of bij retouren en/of defecten. Dan moeten wij na kunnen zoeken waar en wanneer en door wie deze bestelling is gedaan en wat voor producten er zijn besteld. Dit is van belang om u goed van dienst te kunnen zijn.
Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van Motor Trading Valkenswaard of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.
We versturen u geen nieuwsbrieven of andere ongewenste correspondentie.

Derden
Uw gegevens worden anoniem gebruikt voor het bijhouden van bezoekersstatistieken binnen Google Analytics.
Tevens worden uw gegevens gedeeld met de verzendservice MyParcel, waarmee wij onze pakketzendingen verwerken. MyParcel werkt samen met PostNL.
Indien u online een betaling doet via onze webwinkel, dan worden uw gegeven ook gedeeld met de betaalservice Mollie en de door u geselecteerde betaalmethode iDeal, PayPal, Belfius Direct Net, Bitcoin, Creditcard, SEPA incasso, Overboeking, Bancontact, Mister Cash, SOFORT Banking.

Beveiliging
De gegevens die via de website van Motor Trading Valkenswaard worden verzonden en/of ontvangen gaan via een beveiligde webserver voorzien van SSL certificaat.
Online accounts zijn beveiligd door middel van een wachtwoord en met gebruik van reCAPTCHA.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze website, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Opvraag van persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op elk moment aan ons is verstrekt.

Geschillen
Indien u niet akkoord bent met onze privacyverklaring en/of cookie-beleid dan verzoeken wij u onze website niet verder te gebruiken en hiervan bij ons melding te maken en dit te melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

privacy@motortradingvalkenswaard.nl

Voor meer contact informatie zie de pagina Contact info

Vestigings- en bezichtigingsadres Correspondentieadres
Motor Trading Valkenswaard Motor Trading Valkenswaard
Brakenstraat 46 Laarstraat 9
5555 CL VALKENSWAARD 5582 HL WAALRE

+31 (0)85-0606360
info@motortradingvalkenswaard.nl

 

© 2018 Motor Trading Valkenswaard

V1.00    –   d.d. 09-08-2018